Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 20. helmikuuta 2012

Viikonloppukuulumisia ja shoppailusaaliita


Viikonloppuna kävin lasten kanssa taas pitkästä aikaa Marimekon liikkeessä. Olen hulluna Marimekkoon!  4-vuotias poikani pitää myös Marista hirveästi, hänen lempparikuosejaan ovat yhteisen lempparimme Vihkiruusun ja Maalaisruusun lisäksi Bo Boo ja tämän kevään uutuuskuosi Laivakoira.


Bongasimme ihania kevään uutuuksia, mm. viimeviikolla myyntiin tulleen Mummolan marjat –kankaan joka on aivan ihana J Myös tämän kevään uutuuskuosiset converset oranssilla lokki-kuosilla miellyttivät ja harkitsenkin vakavasti sijoittamista niihin tai saman kenkäsarjan muihin kuoseihin.
Mukaan lähti vihkiruusu-, bo boo- ja mummolan marjat –serviettejä sekä aivan ihana vihkiruusukukkaro :)
Vihkiruusu


Bo boo


Mummolan marjat
Vihkiruusukukkaro


Tottakai minun piti käydä myös sisustuskaupassa, eihän lauantaireissu olisi muuten mitään. Villa Rosmarinista ostin tällä kertaa lähinnä tarpeellista tavaraa, mm. huonetuoksuöljyä virkistämään tuoksukiviä, pari ihanaa polka dot-tyylistä nuppia tyttäreni naulakkoa varten sekä aivan ihanan koristetaulun pinnasängyn viereen. Lempäälän Villa Rosmarinista löytyy aina kaikkea ihanaa, se onkin yksi lempparisisustuskaupoistani :)
Ajattelin tosiaan askarrella pienelle tyttärelleni jonkinlaisen naulakon noista vetimiksi tarkoitetuista nupeista, olen tehnyt samalla tavalla itselleni korunaulakon joka on samalla myös nätti koriste koristeellisten nuppiensa ansiosta :) Laitan tänne sitten kuvaa jahka se joskus siirtyy suunnittelemisen asteelta valmiiksi ;)


Tuoksukivi ja virkistysöljy

Enkelitaulu


Sisustusnupit Villa Rosmarinista

Viikonlopun ohjelmaamme kuului myös mäenlasku jota harrastammekin aina talvikaudella useita kertoja viikossa, pienempi tosi nautiskeli mäenlaskun hurmasta lekotellen uudessa lämpöpussissaan ja otti pikku nokosetkin ulkoilman väsyttämänä J Itse uskaltauduin stigan kyytiin vain kerran, olen arkajalka enkä juurikaan nauti hurjasta menosta :) Pikkumies nautti sitäkin enemmän joten taidamme tänään taas uudestaan.Tänään posti toi ilmoituksen saapuneesta paketista joka arvatenkin on sisustusliikkeestä, voi tätä ihanuutta! Odotan innolla että saan repiä paketin auki ja tulla postaamaan uusista ihanuuksista! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti