Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. helmikuuta 2012

Askartelua ja uusien tavaroiden esittelyä

Ajattelin tehdä postauksen Wanhasta Aliinasta tekemästäni tilauksesta jonka lupasin edellisessä kirjoituksessa.

Eilen saapui paketti, joka oli lähtenyt heti seuraavana päivänä tilauksestani :)

Paketissa tuli hetken jo kaipaamaani ranskalaista silitysvettä. Vaikka tämä onkin äänestetty joskus vuoden turhakkeeksi, itse rakastan suihkutella tätä silitettäviin tekstiileihin!


Löysin eräänä päivänä myös tarkoitukseen sopivan pinkin suihkupullonkin kirpputorilta, nyt kelpaa suihkutella :)

Tilasin myös makuuhuoneemme oveen hiljaisuuten kehottavan kyltin, tämän ajattelin ensin tehdä itse mutta shoppailuhimo veti voiton :)Minä pidän jostain syystä kamalasti vanhoista ja uusvanhoista tavaroista, etenkin krusifikseistä, madonnapatsaista ja rukousnauhoista. Niimpä teinkin eräänä iltana lasten käytyä nukkumaan, korutarvikelaatikostani löytyneistä tarvikkeista oman rukousnauhan jonka ajattelin joskus ripustaa johonkin roikkumaan. Ohjeita etsiskelin netistä, ja tämä on 30 "ruusukon" versio. Helmiä on siis paljon kuten kuvasta näkyy, mutta "rukouksia tarkoittavia helmiä" on omissa ryhmissään yhteensä 30 kpl. Tämä ei siis ole mikään oikeaoppinen nauha, lähinnä koriste.
Madonnapatsas ja tuikkukippo tulivat siitä sisustuskaupan paketista, pidän niistä kovasti :)


Aiemmassa postauksessani mainitsin suunnittelemastani naulakosta, johon ostin Lempäälän Villa Rosmarinista polka dot-nupit.
Löysin kaappieni kätköistä jonkun vanerin palan jonka krakeloin sinellin akryylimaaleilla ja krakelointilakalla, sitten maalasin vaneriin runon ja merkkasin paikat nupeille.
Porasin reiät nuppeja ja ripustusnauhaa varten, kiinnitin nupit ja solmin silkkinauhasta rusetit jotka kiinnitin kuumaliimalla. Aika nopea homma siis :) Onhan tuo vähän kotikutoinen, mutta niin olen minäkin :)
Olen flunssassa mutta minun oli pakko saada toteuttaa tuo idea enkä malttanut levätä, kun idea tulee se on toteutettava heti!7 kommenttia:

 1. Kotikutonen on NIIN parasta :)Kivan näkönen naulakko tuli!
  Joskus muinoin Äiten kanssa innostuttiin tosta krakleerauksesta, niin me ostettiin sillon Biltemasta krakleeraussprayta ja tehtiin sillä. Sillon ainakin oli edukkaampaa kun askarteluliikkeiden..tai oisko ollu helpomman tien takana mennä sinne Biltemaan :P :D

  Hieno on kyllä toi rukousnauhakin, kauniit helmet. Mulla on samanlainen suihkepullo, pirtsakka :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kaikkia olet hankkinut. Tuo silitysvesi on minulle uusi juttu, sitä pitää saada :) Kotikutoiset jutut ovat ihania ja Sinä osaat niitä tehdä, silloin on kaikki kohdallaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja, varsinkin tuo naulakko :) Olet niin taitava, olisinpa minäkin.

  Sun pitää joskus opastaa mua silitysveden kanssa, tekisi mieli myös sellainen hankkia, jos se vaikka kannustaisi silittämään :D

  VastaaPoista
 4. Mun blogissa on sulle Tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Jee, taas löytyi uusi kiintoisa blogi. Ilmoittaudun kuulolle! :)

  VastaaPoista
 6. Olen ensivisiitillä ja ihailen löytämääni uutta blogia :)
  Tervetuloa vastavierailulle <3

  VastaaPoista
 7. Oi onpa kauniita löytöjä! :)

  www.elamankultahippusia.blogspot.com

  VastaaPoista