Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 17. syyskuuta 2013

Pohdiskelua

Silloin tällöin tulee pohdittua itseään ja elämäänsä.
Tällä kertaa pohdinnoissani on oma elämäntapani ja lähinnä se, miten välillä olen kuin tuuliviiri vallan.

Kuten esittelyssäni kerron, innostun jatkuvasti uusista asioista. Tuolloin saa aiempi innostus painua hetkeksi taka-alalle, odottamaan hetkeä jolloin taas innostun siitä uudestaan ja palaan sen pariin.

Hetkelliset intohimoni ja kiinnostuksenkohteeni vaihtelevat. Välissä se on suuressakin määrin sisustus, ostelen paljon uusia tekstiilejä ja tavaroita, teen pintaremonttia ja laitan kaiken uuteen uskoon. Sisustan kuitenkin yleensä aina suht maalaisromanttisesti, noudattaen värimaailmassa valkoista, beigeä ja harmaata.

Sitten kyllästyn, ja innostun askartelusta. Tällä saralla löytyy koko ajan uusia kiinnostuksenkohteita ja olen luonteeltani sellainen että jos jotain päätän tehdä, hakkaan päätäni seinään ja opettelen sen.
Tähän kategoriaan on vuosienvarrella kuulunut niin korujen kuin kynttilöidenkin tekoa, korttiaskartelua, huonekalujen tuunaamista, virkkausta ja neulomista ja erilaisia puutöitä. Joskus taas en halua tehdä edes kortteja itse.

Tämän jälkeen tulee kauneudenhoitovaihe. Shoppailen hiustenpidennyksiä, väsäilen rakennekynsiä (tämä tosin pysyy enemmän ja vähemmän aina, olenhan koulutettu kynsimuotoilija), vietän aikaani kauneudenhoitoforumeilla, ostelen itseruskettavia ja testailen erilaisia tuotteita sekä suunnittelen uusia kynsi-ideoita.

On näitä vaiheita muitakin, mutten nyt viitsi kaikkia tähän rustata. Joka tapauksessa, olen aikamoinen tuuliviiri.

Olen kokenut välillä huonoa omaatuntoa ja häpeääkin tästä piirteestäni, kuullut vitsailuja siitä mieheni ja perheeni taholta mutta kuitenkin yrittänyt elää sovussa tämän piireen kanssa.

Se nyt vain on osa minua, ja ehkä voisin kuitenkin enemmän nauttia siitä kuin kokea sen takia pahaa mieltä? Jos nyt on niin, etten asialle kuitenkaan mitään voi, niin asiaan on ilmeisesti vain tyydyttävä.
Minä olen tuuliviiri, ja that's it. Deal with it.

Jos joku muu tunnistautuu tuuliviiriksi, jaathan asian kanssani ja kerrot sen? ;)

2 kommenttia:

  1. Kummasti löysin pohdiskelustasi paljon omia piirteitäni, paitsi kauneudenhoitovaihetta :D Itsestäni en halua poistaa mitään piirrettä joka kohdistuu tekemiseen ja ainakin sen yrittämiseen. Ajattelen että elämä olisi tosi tylsää ainakin itselleni :D Antaa toisten vitsailla, pääasia että itse on sujut piirteittensä kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Heippa tännekkin "tuuliviiri" ;) Minä olin ennen tuon sisustamisen kanssa semmonen hyrrä, että kuukausittain tuntui menevän verhot vaihtoon ja väritykset siinä samalla ennenkuin nyt viime vuosina olen alkanut löytää sitä omaa rauhaa tuovaa sisustustyyliä, maalaisromanttista sekoitettuna pienillä mausteilla <3 Mutta muuten olen semmonen energia pommi tekemään sitä sun tätä että välillä väsyn itsekkin itseeni :D Ollaan kaikki semmoisia kun ollaan, eikös juu.. Hyvää alkavaa viikkoa sulle!!

    VastaaPoista